Over Vervane

Waarom Vervane Beheer bv?

VvE Beheer vraagt om korte communicatielijnen. Daarom krijgt uw VvE bij Vervane Beheer bv te maken met een vaste Accountmanager. Deze Accountmanager is uw directe contactpersoon en wordt ondersteund door diverse collega’s binnen ons kantoor. Ouderwetse dienstverlening in een professionele en moderne uitvoering. Even binnenlopen op ons kantoor om de laatste verenigingszaken door te nemen, het aftekenen van facturen, een extra sleutel of naamplaatje ophalen, bij Vervane Beheer bv is dit mogelijk, compleet met kopje koffie of thee! Ook kleine verenigingen zijn van harte welkom, ook hier hebben wij een oplossing voor.

De werkzaamheden

Vergaderen, notuleren, het maken van begrotingen, jaarrekeningen, aanbesteden en begeleiden van groot onderhoud, het laten opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning, het verstrekken van opdrachten (klein en groot onderhoud) zijn een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden binnen een Vereniging van Eigenaars. Ons kantoor heeft ruim 38 jaar ervaring met al deze onderdelen.

Financiële Administratie

Uw bestuur en kascommissie zijn elke maand op de hoogte van de financiële status van uw vereniging. Elke maand krijgen zij een maandoverzicht van inkomsten en uitgaven, achterstanden van leden en een cumulatief overzicht (digitaal). Het incasseren van maand- of kwartaalbijdragen, automatisch incasseren, een actief debiteurenbeleid voeren, hier staat Vervane Beheer bv voor! Elke Vereniging van Eigenaars heeft een eigen rekening courant en spaarrekening op eigen naam.

Technisch Beheer

Voor het aannemen en afhandelen van onderhoudsklachten en ander onderhoud zijn we iedere werkdag bereikbaar. Wij geven alléén opdrachten aan de met uw vereniging geselecteerde aannemers voor het uitvoeren van onderhoud en controleren regelmatig hun activiteiten. Het uitvoeren en begeleiden van groot onderhoud heeft voor ons geen geheimen. Bestekken, aanbestedingen, uitvoeringsfases, etc. zijn voor ons bekend terrein. Buiten kantoortijd zijn wij bereikbaar voor urgente storingen.

U krijgt geen callcenter aan de telefoon, maar een eigen medewerker van ons kantoor die u te woord staat.

Offerte

Hebben wij uw interesse gewekt, vraag vrijblijvend een offerte aan door de link hieronder aan te klikken en om uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan een vrijblijvende aanbieding. Uiteraard kunnen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen direct vertalen in maatwerk. Deze afspraak kan overdag, maar ook in de avonduren plaatsvinden, op ons kantoor of bij u thuis.

Wij beheren u vereniging al vanaf € 4,95 ex btw per maand / per appartement!!

Klik hier voor uw online offerte aanvraag